180 fokos értékesítés felmérés

A legjobb értékesítés érdekében kidolgozhatjuk az egyéni képzéseket, vagy akár a teljes értékesítési rendszer fejlesztését és ezen keresztül a legjobb formába hozhatjuk az egész szervezet teljesítményét. A vállalat egyedi igényeinek megfelelően állítjuk össze a különböző jelentéscsomagokat. Teljes körű visszajelzés igényelhető egy-egy értékesítő, vagy egy teljes értékesítői csoport készségeiről is.

Amikor az egyéni készségekre fókuszálunk a felmérés kettős nézőpontból készül és olyan könnyen áttekinthető képet mutat be, amely a vezető és az értékesítő véleményét is tükrözi. Mindez azért jelentős, mert ennek alapján a konkrétumok szintjén megragadható, hogy a menedzsmentnek milyen elvárásai vannak az értékesítővel kapcsolatban és az is, hogy milyen területeken lenne érdemes változtatnia.

Amennyiben az értékesítési team, vagy az értékesítési szervezet fejlesztése a cél, úgy rendszer szintű elemzést alkalmazunk. Az értékesítési vezetők és az értékesítők saját nézőpontjából készülő felmérésekből nyolcféle elemzést készítünk. A jelentések grafikus, numerikus és szöveges formátumban készülnek világos és tömör szerkezetben.

 Bővebben:A tesztről részletesenA teszt alkalmazási területei 
 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylés 

 

Scroll to Top