Team fejlesztés

A team lényege az egymásrautaltság, az az, vagy együtt leszünk sikeresek, vagy sehogy és ebbe beletartozik természetesen a team vezetője is. A vezető felelőssége, hogy a kettő közül melyik következik be. A team eredményességének létszámbeli és összetételbeli feltételei vannak. A team megfelelő működését a tagok egyéni kompetenciáinak összessége, az eredményességét pedig az együttműködési képesség biztosítja.

A teamben az egyéni szerepköröknek megfelelő rátermettséggel kell rendelkezzenek az egyének, ezt méri fel a munkaköri kompetencia felmérés. A team hatékonyságát az egyéni kompetenciák megfelelő aránya és összehangoltsága biztosítja, ezt méri fel a team együttműködés teszt

A vezető felelőssége eldönteni, hogy az elérendő célok érdekében milyen eszközökkel biztosítja az eredményességet. Változtat-e a létszámon, vagy az egyéni rátermettséget fejleszti, személycseréket hajt végre, vagy méginkább az együttműködésre teszi a hangsúlyt, vagy esetleg a saját vezetői hatékonyságát fejleszti.

Valamennyi témában hatékony tanácsadói eszköz a munkahelyi tesztek alkalmazása. A belőlük nyert információk feldolgozásához és a szükséges beavatkozásokhoz sok éves gyakorlattal ajánlok szakértői támogatást.

 Ajánlatok díjazássalEgyedi ajánlatkérésPróbateszt igénylés 

 

Scroll to Top